Προβληθείτε στο site μας!


Είσαστε ξενοδόχος ή επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας
Πληροφορίες για τις οικογενειακές διακοπές και τις online κρατήσεις ξενοδοχείωνΗ ιστοσελίδα Οικογενειακές Διακοπές (oikogeneiakes-diakopes.gr) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες για καταλύματα που είναι φιλικά προς τις οικογένειες, αλλά και να απλοποιήσει την προσπάθεια εξευρεσής τους. Σκοπός μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες της ενημέρωσης των οικογενειών, ώστε να επιλέξουν τις καλύτερες διακοπές για τα παιδιά τους, όλων των ηλικιών, και να ενημερωθούν για τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας.

Στην ιστοσελίδα οι γονείς μπορούν να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στην βάση δεδομένων μας, για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια φιλικά προς τα παιδιά, τα οποία θα έχουν αξιολογηθεί με προδιαγραφές, που θα εξασφαλίζουν την ευχάριστη αλλά και άνετη διαμονή μιας οικογένειας.

Οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα με παιδιά. Κρατήσεις οικογενειακών ξενοδοχείων.Η ταξινόμηση τους έχει γίνει ανα περιφέρειες της Ελλάδας, ανα νομούς της Ελλάδας και ανα περιοχές και δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Επίσης σας ενημερώνουμε οτι ο κατάλογος περιλαμβάνει καταλύματα που φροντίζουν τα παιδιά, παρέχοντας τους ασφάλεια, άπλετο χώρο, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και όλα αυτά χωρίς να παραμελούν και την ανάγκη των γονέων για ξεκούραση.

Το site θα λειτουργεί έχοντας ως βάση κατηγορίες, που θα περιλαμβάνουν την Ελλάδα ανά περιοχές, νομούς και πόλεις ή τοποθεσίες. Θα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες που θα περιλαμβάνουν έξτρα πληροφορίες, σχετικά με ταξιδιωτικές οδηγίες, προσφορές ξενοδοχείων, εστιατόρια, πληροφορίες περιοχών, χρήσιμες συμβουλές, προτάσεις για προορισμούς, αλλά και ενότητες με σχόλια πελατών και αξιολογήσεις γονέων.

Επιπλέον, έχουμε καταχωρήσει πέντε ειδικές κατηγορίες, που θα επιτρέπουν στους γονείς οι οποίοι δεν έχουν αποφασίσει να ταξιδέψουν σε συγκεκριμένες πόλεις ή περιοχές, να κάνουν μια ακόμα γρηγορότερη αλλά και ενδιαφέρουσα αναζήτηση μεταξύ των ξενοδοχείων, με μία βάση εξειδικευμένων επιλογών, όπως:

Τοποθεσία
– Βοηθάμε την οικογένεια να αποφασίσει με ευκολία τον προορισμό της, έχοντας μια επιλογή βασιζόμενη σε σύστημα αξιολόγησης της τοποθεσίας με υποκατηγορίες – Εξοχή, Πόλη, Βουνό, Λίμνη, Θάλασσα, Νησιά

Κατηγορία διαμονής
– Κάθε προορισμός έχει μια ποικιλία από τύπους καταλυμάτων που μπορεί να είναι κατάλληλα για οικογένειες. Βοηθάμε την οικογένεια να επιλέξουν με υποκατηγορίες – Resort, Hotel, Ξενώνας, Studio

Επίπεδο Ποιότητας
- Ο χρόνος είναι πολύτιμος για τις διακοπές και οι γονείς θέλουν να εξασφαλίσουν ότι το επίπεδο ποιότητας του καταλύματος, πληροί τους στόχους και τις προσδοκίες τους.Βοηθάμε λοιπόν την οικογένεια να επιλέξει με υποκατηγορίες – Απλή, Upscale, Luxurious

Style
– Απολαμβάνοντας ένα συγκεκριμένο ύφος ντεκόρ, είναι θέμα προσωπικής εξειδικευμένης προτίμησης, που μπορεί να ενισχύσει ή να υποβαθμίσει τις διακοπές.Η κατηγορία style βοηθά την οικογόνεια να επιλέξει σύμφωνα με την διακόσμηση – ύφος των καταλύματων με τις υποκατηγορίες – Boutique, Σύγχρονη, Παραδοσιακή, Απλή

Για Ηλικίες
– Όλα τα καταλύματα είναι πολύ γενικά για τις οικογένειες, αλλά τα παιδιά διαφόρων ηλικιών έχουν απίστευτα διαφορετικές ανάγκες.Με την κατηγορία αυτή βοηθάμε την οικογένεια να επιλέξει κατάλυμα για κάθε ηλικιακή ομάδα:
Baby ready(από 0 – 3 ετών), First Age (από 4 – 6 ετών), Kinder fun (από 7 – 11 ετών), Teens Paradise (από 12 – 17 ετών)

Κρατήσεις ξενοδοχείων onlineΗ προσπάθεια της ιστοσελίδας μας να περιέχει μεγάλο αριθμό κατηγοριών και υποκατηγοριών για την επιλογή ενός καταλύματος, στόχο έχει να καλύψει όλο το φάσμα των ιδιοτήτων και των κριτηρίων σύμφωνα με τα οποία η οικογένεια επιλέγει ένα κατάλυμα.

Με αυτόν τον τρόπο επίσης επιτυγχάνουμε για τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων, να προβάλλεται το κατάλυμα τους περισσότερες φορές μέσα στην ιστοσελίδα ώς επιλογή και όχι με βάση μόνο τον προορισμό και την τοποθεσία, όπως μέχρι τώρα γινόταν από σχετικές ιστοσελίδες του χώρου.

Δεν υπάρχει κάποιος με καλύτερα προσόντα, εκτός από τους ίδιους τους γονείς για να μας συστήσει τα ιδανικά χαρακτηριστικά για το επιτυχημένο ταξίδι της οικογένειας. Για αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει την «κοινότητα γονέων» , ένα Family Forum που περιλαμβάνει απόψεις γονέων που ταξιδεύουν με τα παιδιά τους και που θα έχουν την ευκαιρία να καταθέτουν τις ανάγκες τους, προτείνοντας τα συστατικά εκείνα, όπου μπορούν να κάνουν καλύτερες τις διακοπές τους.

Έτσι το site θα μπορεί να λειτουργεί και ως έρευνα αγοράς καθώς θα προσφέρει και σε εσάς την δυνατότητα να εξασφαλίσετε τις προυποθέσεις εκείνες που χρειάζονται οι γονείς για να είναι ευχαριστημένοι. Από την ενότητα αυτή δεν θα λείπει και η κριτική.Οι γονείς θα είναι ελεύθεροι να ανταλάσσουν απόψεις, διαμορφώνοντας έτσι μια πηγή πληροφοριών, πολύ χρήσιμη για όλες τις οικογένειες.

Λειτουργικότητα - Πληροφορίες για τους ξενοδόχους

Όλες οι καταχωρήσεις, για όλα τα καταλύματα, περιλαμβάνουν συνδέσμους με πλήρη παρουσίαση και προβολή των ξενοδοχείων. Δεν θα υπάρχουν καταχωρήσεις με συνοπτικές πληροφορίες, π.χ. το όνομα του ξενοδοχείου με πληροφορίες διεύθυνσης μόνο και τηλεφώνων. Θα υπάρχουν φωτογραφίες κείμενα ακόμη και videos, που θα φροντίζουν για την αποτελεσματική ενημέρωση ακόμη και των πιο δύσπιστων γονέων.

Καταχώρηση ξενοδοχείου στον κατάλογοΗ παρουσίαση του ξενοδοχείου θα είναι σε μορφή ιστοσελίδας, προβάλλοντας όλες τις πληροφορίες για τις παροχές που προσφέρει, αναφέροντας παράλληλα και το μίνιμουμ – μάξιμουμ, των τιμών του. Είναι απαραίτητη επίσης η συμπλήρωση μιας φόρμας που αφορά τα χαρακτηριστικά και τις παροχές των καταλυμάτων, που είναι ασφαλώς σχετικά με την διαμονή οικογενειών.

Μετά από έρευνα 1,5 χρόνου για την δημιουργία αυτής της τράπεζας πληροφοριών που θα απλουστεύσει την διαδικασία εύρεσης καταλυμάτων αλλά και των υπόλοιπων άμμεσων ή έμμεσων βοηθητικών πληροφοριών που είναι αναγκαίες για τις οικογένειες, είμαστε έτοιμοι να προβληθούμε, αλλά και να σας προβάλλουμε. Τώρα μπορείτε και εσείς να συμπεριλειφθείτε στις καταχωρήσεις μας.

Η προβολή των καταλυμάτων σας είναι σε προνομιακή τιμή για το πρώτο εξάμηνο
και σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα της καταχώρησής σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα.Μπορείτε καθόλη την διάρκεια της παραμονής σας στο site να δηλώνετε τις τυχόν προσφορές σας για διανυκτερεύσεις οικογενειών, περνώντας άμεσα το κατάλυμά σας, στην ειδική ενότητα «οι προσφορές της εβδομάδος», κερδίζοντας επιπλέον προβολή καθώς με αυτόν τον τρόπο θα κάνετε περισσότερο αισθητή την παρουσία σας.

Ανά τακτά διαστήματα θα σας στέλνουμε εφόσον το θέλετε πληροφόρηση για την πορεία του site, σε ότι αφορά την επισκεψιμότητά του, αλλά και σε ό,τι αφορά νέα μας σχέδια και προοπτικές, μια που πάνω από όλα θέλουμε η σχέση μας μαζί σας να είναι ενεργή , κρατώντας με αυτό τον τρόπο το ίδιο ενεργό και τον ιστοχώρο μας.

Εσείς έχετε ανάγκη την προβολή και εμείς αξιόπιστα ξενοδοχεία με εμπειρία στις ανάγκες των οικογενειακών διακοπών, με φιλόξενη υποδοχή που θα κάνουν τα παιδιά, αλλά και τους γονείς να αισθάνονται ευσπρόδεκτοι. Πάνω από όλα όμως , θεωρούμε κοινό μας στόχο να εμπνεύσουμε και να πείσουμε τις οικογένειες να ταξιδέψουν, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να ονειρευτούν.

Travel Partners