Η Aegean μας συστήνει τον Πέτρο, τον «iTraveller» και μας παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή που δημιούργησε για iPad. Ο «iTraveller» ως αποστολή του έχει να ταξιδέψει χωρίς χρήματα, χωρίς χάρτη και χωρίς ταξιδιωτικό οδηγό (!), με μόνο του σύμμαχο το iPad app της Aegean. Όμως οι πιο σημαντικοί υποστηρικτές και «συνοδοιπόροι» του θα είστε όλοι εσείς! Γιατί μόνο εσείς μπορείτε να τον βοηθήσετε να συνεχίσει το ταξίδι του και να κάνει ακόμη περισσότερα πράγματα στις πόλεις που θα επισκεφτεί.

Ο iTraveller ξεκίνησε από την Αθήνα στις 29 Αυγούστου με σκοπό σε 14 ημέρες να επισκεφθεί 8 διαφορετικούς προορισμούς. Ο Πέτρος θα μοιράζεται καθημερινά μέσα από τα social media της Aegean (facebook, instagram, twitter, youtube) όλα όσα θα ζήσει στις πόλεις που θα πάει, καλώντας σας να τον ακολουθήσετε, να ζήσετε μαζί του τις περιπέτειές του και να δείτε με άλλο μάτι τα μέρη που θα  επισκεφθεί, μιας και δεν πρόκειται για ένα… συνηθισμένο ταξίδι αναψυχής! Τις περιπέτειές του μπορείτε να τις παρακολουθείτε και σε «πραγματικό χρόνο» μέσα από το www.aegeanitraveller.com.

Aegean traveller ipad app

Η δικιά σας συμμετοχή σας στο ταξίδι του iTraveller είναι αυτή που του επιτρέπει να συνεχίζει. Γιατί κάθε φορά που κάποιος από εσάς κατεβάζει το i-Pad app της Aegean, ή κάνει like και share στα social media το υλικό του iTraveller με hashtag #AegeaniTraveller, ο Πέτρος συλλέγει πόντους για να μπορέσει να επισκεφτεί ακόμα περισσότερα μέρη στους προορισμούς που θα ταξιδέψει και να ανακαλύψει περισσότερα μυστικά στις πόλεις που θα δει.

Το νέο iPad app της Aegean δίνει στον «iTraveller» τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τις κρατήσεις των εισιτηρίων του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, να βρει πληροφορίες για τα αεροδρόμια από και προς τα οποία θα ταξιδέψει και να ενημερώνεται για τον καιρό που θα συναντήσει σε κάθε πόλη που θα βρίσκεται, για να ξέρει τι…τον περιμένει!

To ταξίδι ξεκίνησε από τη Μαδρίτη.  Ο Πέτρος  ήδη μας έδειξε μία διαφορετική όψη της πρωτεύουσας της Ισπανίας, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψε μέχρι τη Σεβίλλη όπου παρακολούθησε και στήριξε την Εθνική μας ομάδα στον πρώτο της αγώνα στο Mundobasket. Τώρα συνεχίζει το ταξίδι του σε άλλες πόλεις – προορισμούς της Aegean σε Ευρώπη και Μ. Ανατολή, με νέο σταθμό τη Στοκχόλμη.

Γνώρισε κι εσύ τον #AegeaniTraveller Πέτρο http://bit.ly/1AXDPvR και μπες εδώ www.aegeanitraveller.com για να μάθεις περισσότερα για το ταξίδι του στους προορισμούς της Aegean.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.aegeanair.com.

Leave a Reply