Περιφέρειες Ελλάδας > Περιφέρεια Κρήτης > Νομός Ηρακλείου > Ηράκλειο > Kapsis Astoria Hotel - Ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Kapsis Astoria Hotel | Ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Kapsis Astoria Hotel βρίσκεται σε μια πολύ κεντρική τοποθεσία στην πρωτεύουσα της Κρήτης και δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Ηρακλείου. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται το κέντρο της πόλης, τα αξιοθέατα και η νυχτερινή ζωή.

Το Capsis Astoria διαθέτει ιδιωτική πισίνα με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Δειπνήστε ή απολαύστε ένα ποτό δίπλα στην πισίνα τους καλοκαιρινούς μήνες. Εναλλακτικά, το εστιατόριο Erofilli σερβίρει πλούσια γεύματα και μπουφέ για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πλήρως ανακαινισμένα και προσφέρουν μια σύγχρονη ατμόσφαιρα για τη διαμονή σας. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι κομψά με όμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που απεικονίζουν την ιστορία του Ηρακλείου. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη φανταστική τοποθεσία δίπλα στην ακτή, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως ιδανική αφετηρία για εκδρομές. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε μικρή απόσταση 5 χλμ.

Τοποθεσία:
Τηλέφωνο:
Φάξ:
Email:
Website:
Ηράκλειο Κρήτης
-
-
-
-
 
Τιμή: απο 77 ευρώ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
  • Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου
  • Τα δωμάτια του ξενοδοχείου
  • Τα δωμάτια του ξενοδοχείου
  • Το εστιατόριο του ξενοδοχείου
Χάρτης Κρήτης / ΗράκλειοΗράκλειο Κρήτης