Περιφέρειες Ελλάδας > Περιφέρεια Κρήτης > Νομός Ηρακλείου > Ηράκλειο > Lato Boutique Hotel - Ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Lato Boutique Hotel | Ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Lato Boutique Hotel εντυπωσιάζει με το κομψό εσωτερικό του, την εκπληκτική θέα στο ιστορικό ενετικό φρούριο του Ηρακλείου, το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεών του, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα πολυτελές πλούσιο πρωινό στο κρεβάτι σας. Μετά από μια βόλτα στην πόλη ή μια επίσκεψη στο γυμναστήριο, μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό στο μπαρ ή να παραγγείλετε κάτι από την υπηρεσία δωματίου. Ορισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν ακόμα και τζακούζι ή επιπλωμένο μπαλκόνι.

Το Lato Hotel προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, από ενοικίαση αυτοκινήτων έως οργάνωση εκδρομών.. Μπορείτε να οργανώσετε τη διαμονή σας ή διάφορες ημερήσιες εκδρομές χάρη στη δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet που παρέχεται σε όλο το κτίριο. Στο τέλος της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο στο φως των κεριών στον τελευταίο όροφο, όπου μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τη Μεσόγειο.

Τοποθεσία:
Τηλέφωνο:
Φάξ:
Email:
Website:
Ηράκλειο Κρήτης
-
-
-
-
 
Τιμή: απο 70 ευρώ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ
  • Ο εξωτερικός χώρος του ξενοδοχείου
  • Τα δωμάτια του ξενοδοχείου
  • Τα δωμάτια του ξενοδοχείου
Χάρτης Κρήτης / ΗράκλειοΗράκλειο Κρήτης