Περιφέρειες Ελλάδας > Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων > Νομός Κέρκυρας > Δασιά > Corfu Chandris Hotel - Ξενοδοχείο στην Δασιά Κέρκυρας

Corfu Chandris Hotel | Ξενοδοχείο στην Δασιά Κέρκυρας

Το Corfu Chandris Hotel είναι σαν να σου ανοίγει τις πύλες του παραδείσου, καθώς συνδέεται με έναν από τους πιο ξεχωριστούς και όμορφους κήπους της Κέρκυρας, με θέα στα ζαφειρένια νερά του Ιονίου Πελάγους.

Το ξενοδοχείο προσφέρει πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, με μπαλκόνια με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα. Είναι χτισμένο σε μια ιδανική τοποθεσία και ενδείκνυται για ρομαντικούς περιπάτους στην ακτή της Δασσιάς. Τα bungalows, είναι πολύ κοντά στην αμμώδη ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου και μπορούν να φιλοξενήσουν αυτούς που ψάχνουν για ηρεμία και απομόνωση σε ένα ήρεμο καταπράσινο περιβάλλον. Διαθέτουν μια πρακτική διαρρύθμιση και περιλαμβάνουν ένα ευρύχωρο άνετο σαλόνι και κουζινούλα, κάτι που τα κάνει ιδανικά για οικογένειες.

Τα παιδιά μπορούν να επιβλέπονται σε μια λέσχη και σε μια παιδική χαρά. Μέσα στις παροχές του ξενοδοχείου είναι και το δωρεάν γυμναστήριο με σάουνα, τζακούζι, ατμόλουτρο και εγκαταστάσεις μασάζ. Μπορείτε να απολαύσετε την εξυπηρετική υπηρεσία τακτικού λεωφορείου προς το κέντρο της πόλης.

Τοποθεσία:
Τηλέφωνο:
Φάξ:
Email:
Website:
Δασιά Κέρκυρας
-
-
-
-
 
Τιμή δωματίου από 62 ευρώ
ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • Konstantinoupolis Hotel
  • Τα δωμάτια του ξενοδοχείου
  • Οι εσωτερικοί χώροι
  • Οι εσωτερικοί χώροι
Χάρτης Κέρκυρας


Δασιά Κέρκυρα χάρτης