Περιφέρειες Ελλάδας > Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων > Νομός Κέρκυρας > Κομμένο > Grecotel Eva Palace Hotel - Ξενοδοχείο στο Κομμένο Κέρκυρας

Grecotel Eva Palace Hotel | Ξενοδοχείο στο Κομμένο Κέρκυρας

Το Grecotel Eva Palace Hotel, ένα 5 αστέρων θέρετρο, βρίσκεται στην χερσόνησο Κομμένο της Κέρκυρας και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις σε μια ιδανική τοποθεσία με πανοραμική θέα στους λόφους και τη θάλασσα. Σε απόσταση μόλις 150μ. από αμμώδεις παραλίες, το Grecotel Eva Palace σας προσφέρει έναν ιδιωτικό παράδεισο για να χαλαρώσετε, μέσα στους καταπράσινους εξωτικούς κήπους του.

Στο ξενοδοχείο έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από πολλές επιλογές για φαγητό, όπως το Terrazzo που σερβίρει διεθνή κουζίνα, την ελληνική ταβέρνα Emerald Bay Grill και το Il Melograno που προσφέρουν μεσογειακή κουζίνα. Με πολλές σύγχρονες εγκαταστάσεις για αναψυχή και δραστηριότητες, όπως σάουνα και μασάζ, μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά all-inclusive διακοπές.

Το Κομμένο είναι μια χερσόνησος με αποκλειστικές βίλες, ανάμεσα στα χωριά Δασιά και Γούβια. Και τα δύο χωριά προσφέρουν πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ που θα σας δελεάσουν ώστε να βγείτε από το ξενοδοχείο.

Τοποθεσία:
Τηλέφωνο:
Φάξ:
Email:
Website:
Κομμένο Κέρκυρας
-
-
-
-
 
Τιμή δωματίου από 110 ευρώ
ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • Konstantinoupolis Hotel
  • Τα δωμάτια του ξενοδοχείου
  • Οι εσωτερικοί χώροι
  • Οι εσωτερικοί χώροι
Χάρτης Κέρκυρας


Κομμένο Κέρκυρα Χάρτης