Περιφέρειες Ελλάδας > Περιφέρεια Θεσσαλίας > Νομός Μαγνησίας > Σκιάθος > Καναπίτσα > Kanapitsa Mare Hotel & Spa

Kanapitsa Mare Hotel & Spa | Ξενοδοχείο στην Σκιάθο

Το Kanapitsa Mare Hotel & Spa είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου. Είναι σε πολύ μικρή απόσταση με τα πόδια από την παραλία, και αντανακλά τα χρώματα του Αιγαίου.

Τα περισσότερα δωμάτια σας προσφέρουν πανοραμική θέα και το Kanapitsa Mare Hotel & Spa αξιοποιεί στο μέγιστο το φυσικό περιβάλλον. Ξυπνήστε με την εκπληκτική ανατολή του ήλιου και ξεκινήστε τη μέρα σας με μια βουτιά στην πισίνα με θαλασσινό νερό. Μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό στα δωμάτια σας, στην άνεση του κρεβατιού σας, ενώ η επιλογή για ημιδιατροφή είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Το Kanapitsa Hotel προσφέρει επίσης ένα à la carte μενού για το μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Έχετε την ευκαιρία να γυμναστείτε στο γυμναστήριο ή να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα μασάζ στο κέντρο ευεξίας. Το τελευταίο διαθέτει επίσης σάουνα και ατμόλουτρο. Το Kanapitsa Mare Hotel διαθέτει 53 κομψά δωμάτια, το καθένα διακοσμημένο με φωτεινά χρώματα. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό στο μπαρ ή στο δικό σας μπαλκόνι.

Τοποθεσία:
Τηλέφωνο:
Φάξ:
Email:
Website:
Καναπίτσα Σκιάθου
-
-
-
-
 
Τιμή: απο 60 ευρώ
ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
  • Kanapitsa Mare Hotel & Spa
  • Τα δωμάτια
  • Τα δωμάτια
  • Οι χώροι του ξενοδοχείου
  • Οι χώροι του ξενοδοχείου Kanapitsa Mare Hotel & Spa
Χάρτης Σκιάθου / Καναπίτσα


Χάρτης Σκιάθου - Καναπίτσα