Προβληθείτε στο site μας!


Είσαστε ξενοδόχος ή επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηράκλειο Κρήτης παραλίες | Οι καλύτερες παραλίες στο Ηράκλειο ΚρήτηςΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Αγία Πελαγία Κρήτης

Αγία Πελαγία

Βορειοδυτικά του Ηρακλείου βρίσκεται η πολυσύχναστη παραλία της Αγ. Πελαγίας. Είναι μεγάλη αμμώδης παραλία, πλήρως οργανωμένη, με ομπρέλες και ξαπλώστρες καθώς και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Είναι μια παραλία που δεν επηρεάζεται από τους ανέμους, και έχετε πολλές επιλογές σε ταβέρνες, καφετέριες και καταλύματα στην περιοχή.Αμμουδάρα Κρήτης

Αμμουδάρα

Η Αμμουδάρα βρίσκεται 5 χλμ δυτικά από την πόλη του Ηρακλείου και είναι μια πολύ καλά οργανωμένη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες ενώ στην δυτική άκρη της υπάρχουν και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ. Είναι εκτεθειμένη στους ανέμους αλλά εάν είστε φαν του windsurfing θα απολαύσετε κάθε λεπτό σε αυτήν την παραλία.

Στην περιοχή θα βρείτε πολλά καταλύματα, εστιατόρια και ταβέρνες. Η παραλία είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία.
Βαθύ Κρήτης

Βαθύ

Η παραλία Βαθύ, με βότσαλα, βρίσκεται σε ένα πολύ μικρό κολπίσκο, σε μια μοναδικής ομορφιάς περιοχή στην νότια Κρήτη. Είναι παραλία με βότσαλο και πεντακάθαρα νερά, καθόλου οργανωμένη, αποκλειστικά για εκείνους που θέλουν να βρίσκονται μακριά από το πολύβουο πλήθος.

Είναι 79 χλμ από το Ηράκλειο και αν θελήσετε να μείνετε στην περιοχή θα πρέπει να απευθυνθείτε στο χωριό Σίβα 17 χλμ από την παραλία, όπου είναι και το μόνο μέρος στην περιοχή που διαθέτει ξενοδοχεία και ταβέρνες.Κουδουμάς Κρήτης

Κουδουμάς

Η παραλία Κουδουμάς βρίσκεται σε απόσταση 80 περίπου χιλιομέτρων νότια από το Ηράκλειο και 20 περίπου χιλιόμετρα Νότια από το χωριό Στέρνες μπροστά από τη Μονή Κουδουμά. Η παραλία είναι καλά προφυλαγμένη από τους ανέμους της περιοχής και εξαιρετικά απομονωμένη.

Δεν είναι οργανωμένη παραλία, έχει όμως θαυμάσια θάλασσα και θα σας προσφέρει απόλυτη ηρεμία. Στην περιοχή επιτρέπεται και το ελεύθερο κάμπινγκ.Μάλια Κρήτης

Μάλια

Η παραλία των Μαλίων είναι μια μεγάλη παραλία, 37 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου. Είναι από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νομού με πολύ νεαρό κόσμο.

Είναι εκτεθειμένη στους βόρειους ανέμους του νησιού αλλά είναι πλήρως οργανωμένη και έτσι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών, με πολλά ξενοδοχεία, καφετέριες, ταβέρνες και μπαρ.Μάταλα Κρήτης

Μάταλα

Τα Μάταλα είναι από τις πιο φημισμένες παραλίες όχι μόνο της Κρήτης αλλά και της Ελλάδος και βρίσκονται στην δυτική ακτή του νομού Ηρακλείου. Η παραλία είναι σχετικά μικρή με χρυσή άμμο και βότσαλα με καλή οργάνωση. Αγκαλιάζεται από βράχους με σπήλαια που δημιουργούν ένα από τα πιο παράξενα τοπία στην Κρήτη.

Βρίσκεται 75 χλμ νότια του Ηρακλείου και θα βρείτε στην παραλία εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ και πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά.Σταλίδα Κρήτης

Σταλίδα

Η παραλία Σταλίδα είναι μια αμμουδερή παραλία με ρηχά νερά, αλλά όταν πνέουν στην περιοχή άνεμοι, δημιουργούνται γιγαντιαία κύματα και χρειάζεται προσοχή αν δεν είστε έμπειροι κολυμβητές.

Στην περιοχή υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία, ταβέρνες και εστιατόρια.
Χερσόνησος Κρήτης

Χερσόνησος

Η Χερσόνησος πρόκειται για μια εξαιρετικά δημοφιλή παραλία που προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι επισκέπτες της.

Βρίσκεται 27 χλμ από την πόλη του Ηρακλείου και είναι μια μεγάλη, πολλών χιλιομέτρων αμμώδης παραλία με κρυστάλλινα καθαρά νερά.
επιστροφή στην κορυφή