Προβληθείτε στο site μας!


Είσαστε ξενοδόχος ή επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Κέρκυρα παραλίες | Οι καλύτερες παραλίες της ΚέρκυραςΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Άγιος Γεώργιος Κέρκυρα

Άγιος Γεώργιος

Στον Άγιο Γεώργιο στα βορειοδυτικά της Κέρκυρας, μέσω ενός στενού κατηφορικού δρόμου θα βρεθείτε σε μια καταπληκτική αμμώδης παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

Πρόκειται για μια ήσυχη παραλία και ιδανική για ιστιοσανίδα. Στην παραλία υπάρχουν εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ, αρκετές ταβέρνες και ξενοδοχεία.Άγιος Γεώργιος Αργυράδων Κέρκυρα

Άγιος Γεώργιος Αργυράδων

Στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Αργυράδων στα νοτιοδυτικά της Κέρκυρας, βρίσκεται η ομώνυμη παραλία η οποία είναι πλατιά και αμμώδης με αβαθή νερά, πολύ ασφαλής για τα παιδιά.

Είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία ενώ διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες. Στην περιοχή θα βρείτε ταβέρνες, καφετέριες, αλλά και ξενοδοχεία.
Άγιος Γόρδιος Κέρκυρα

Άγιος Γόρδιος

Στα δυτικά της Κέρκυρας βρίσκεται αυτή η πανέμορφη παραλία του Άγιου Γόρδιου με άμμο και βότσαλο. Είναι μια μεγάλου μήκους παραλία η οποία διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες και εγκαταστάσεις θαλασσίων σπορ.

Η παραλία είναι πολυσύχναστη και θα βρείτε ποικιλία από ταβέρνες, εστιατόρια και καφετέριες από όπου μπορείτε να απολαύσετε το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα.Άγιος Στέφανος Κέρκυρα

Άγιος Στέφανος

Στα βορειοδυτικά της Κέρκυρας στον όρμο του Αγ. Στεφάνου βρίσκεται αυτή η βοτσαλωτή παραλία.

Πρόκειται για πλήρως οργανωμένη παραλία με εγκαταστάσεις ενοικιάσεως σκαφών για να κάνετε τις εξορμήσεις σας στο νησί. Θα βρείτε επίσης πολλές ταβέρνες και ξενοδοχεία.
Αχαράβη Κέρκυρας

Αχαράβη

Η παραλία Αχαράβη, μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση παραλίες στην βόρεια Κέρκυρα, είναι αμμώδης με νερά αβαθή, ιδανική για παιδιά, και στην περιοχή θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ.

Στην Αχαράβη θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων.Γλυφάδα Κέρκυρας

Γλυφάδα Κέρκυρας

Από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, η Γλυφάδα είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία κι έχει μεγάλου μήκους αμμουδιά. Είναι πλήρως οργανωμένη παραλία, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Συχνά στην περιοχή πνέουν άνεμοι και είναι πιθανόν να συναντήσετε κύμα. Η παραλία διαθέτει μπαρ και καφετέριες καθώς και μεγάλη ποικιλία από ξενοδοχεία.Δασιά Κέρκυρας

Δασιά

Μία από τις δημοφιλέστερες παραλίες της Κέρκυρας, η Δασιά είναι αμμώδης με ρηχά νερά και ψιλό πετραδάκι.

Βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Κέρκυρας και διαθέτει εγκαταστάσεις θαλασσίων σπορ καθώς και μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες, καφέ, μπαρ, εστιατόρια και καταλύματα.Έρμονες Κέρκυρας

Έρμονες

Η παραλία Έρμονες στην δυτική Κέρκυρα είναι μια ήσυχη παραλία με άμμο και ψιλό πετραδάκι, η οποία αγκαλιάζεται από καταπράσινους βραχώδεις σχηματισμούς.

Η πανέμορφη αυτή παραλία με τα βαθειά νερά, έχει σύγχρονες εγκαταστάσεις θαλασσίων σπορ και στην περιοχή υπάρχουν λίγες ταβέρνες και ξενοδοχεία.Κάβος Κέρκυρας

Κάβος

Στα νότια της Κέρκυρας βρίσκεται η πολυσύχναστη παραλία Κάβος με μεγάλου μήκους, αμμουδιά και ρηχά νερά, ιδανική για τα παιδιά.

Πλήρως οργανωμένη, με ομπρέλες και ξαπλώστρες, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και μπαρ. Δίπλα στην παραλία βρίσκονται ξενοδοχεία και άλλα καταλύματα.Καλάμι Κέρκυρας

Καλάμι

Η παραλία Καλάμι στην βορειοανατολική Κέρκυρα είναι μια ήσυχη ιδανική για οικογένειες παραλία με άμμο και ψιλό βοτσαλάκι.

Τα νερά της είναι ρηχά και θα σας προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση. Στην περιοχή θα βρείτε ταβέρνες και καταλύματα.Κασσιόπη Κέρκυρας

Κασσιόπη

Η παραλία Κασσιόπη στην βορειοανατολική Κέρκυρα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες με βότσαλο και άμμο.

Μικρή και πλήρως οργανωμένη παραλία, με πολλά ξενοδοχεία και ταβέρνες.Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας

Παλαιοκαστρίτσα

Στην βορειοδυτική Κέρκυρα στην περιοχή της τουριστικής και δημοφιλούς Παλαιοκαστρίτσας υπάρχουν πολλές μικρές παραλίες με βότσαλο και άμμο, με βραχώδεις όρμους.

Η Παλαιοκαστρίτσα είναι ένα πλήρως οργανωμένο θέρετρο με πολλά πολυτελή ξενοδοχεία, διαμερίσματα, στούντιο και πολλά εστιατόρια, καφετέριες, και μπαρ δίπλα στην θάλασσα με θαυμάσια θέα.Πέλεκας Κέρκυρας

Πέλεκας

Η παραλία Πέλεκας στην δυτική Κέρκυρα είναι μια ήσυχη παραλία με άμμο ιδανική για χαλάρωση και παιχνίδια με τα παιδιά.

Στην περιοχή θα βρείτε ταβέρνες, καφετέριες και πολλά καταλύματα.Περουλάδες Κέρκυρας

Περουλάδες

Η παραλία Περουλάδες στην βορειοδυτική Κέρκυρα είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

Είναι αμμώδης με ρηχά νερά, ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Αυτή η μικρή παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία, περιβάλλεται από γιγάντιους βράχους που κάνουν το τοπίο μαγικό.

Είναι οργανωμένη με ομπρέλες και ξαπλώστρες και στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε ταβέρνες και ξενοδοχεία.Σιδάρι Κέρκυρας

Σιδάρι

Στην βορειοδυτική Κέρκυρα βρίσκεται το Σιδάρι με πολλές μικρές αμμώδεις παραλίες οι οποίες περιβάλλονται από εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς.

Είναι μια περιοχή πολύ δημοφιλής, με πλήθος από εγκαταστάσεις θαλασσίων σπορ, ομπρέλες και ξαπλώστρες. Στο Σιδάρι υπάρχει μεγάλη ποικιλία από καταλύματα, ταβέρνες, μπαρ και καφέ.
επιστροφή στην κορυφή