Προβληθείτε στο site μας!


Είσαστε ξενοδόχος ή επιθυμείτε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκιάθος παραλίες | Οι καλύτερες παραλίες της ΣκιάθουΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ
Αχλαδιές - Σκιάθος

Αχλαδιές

Πολύ κοντά από την πόλη της Σκιάθου, βρίσκεται η δημοφιλής παραλία Αχλαδιές. Είναι μία πλήρως οργανωμένη παραλία, με εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Ιδανική παραλία για windsurfing λόγω των θαλασσίων ρευμάτων. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταλύματα, εστιατόρια και ταβέρνες.Καναπίτσα - Σκιάθος

Καναπίτσα

Η Καναπίτσα είναι μια πολυσύχναστη παραλία πέντε χιλιόμετρα από την Χώρα με χρυσή άμμο και καθαρά νερά. Άψογα οργανωμένη παραλία, με εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Πληθώρα από ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και ταβέρνες , καφετέριες και εστιατόρια θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη σας.Κουκουναριές - Σκιάθος

Κουκουναριές

Η παραλία Κουκουναριές βρίσκεται νοτιοδυτικά της Σκιάθου και είναι μία από τις καλύτερες παραλίες του νησιού. Χρυσή άμμος, ένα κατάφυτο δάσος από πεύκα που φθάνουν μέχρι την θάλασσα.

Η λίμνη Στροφιλία που αποτελεί έναν σημαντικό υδροβιότοπο όπου βρίσκουν καταφύγιο πολλά σπάνια είδη πουλιών, συνθέτουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που την κατατάσσουν μέσα στις καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Πλήρως οργανωμένη, με αβαθή ζεστά νερά.Λαλάρια - Σκιάθος

Λαλάρια

Βρίσκεται βορειοανατολικά της Σκιάθου και μπορείτε να μεταβείτε μόνο με πλοιάρια, όποτε ο καιρός το επιτρέπει. Πρόκειται για μια από τις καλύτερες παραλίες του νησιού και ίσως το διασημότερο φυσικό αξιοθέατο της Σκιάθου, λόγω της «τρύπιας πέτρας»: έναν τεράστιο λευκό βράχο μέσα στην θάλασσα όπου σχηματίζει φυσική τοξωτή γέφυρα, με την στεριά.

Άγριο τοπίο με λευκά στρογγυλά βότσαλα, τα «λαλάρια» από όπου πήρε και το όνομα της η παραλία.Μανδράκι - Σκιάθος

Μανδράκι

Εξωτική παραλία με πανύψηλους αμμόλοφους. Θα πάτε με πλοιάρια ή με τα πόδια από έναν χωματόδρομο που ενώνει την παραλία με τον κεντρικό δρόμο, διανύοντας απόσταση περίπου 20 λεπτών.

Λιγότερο κοσμική παραλία με πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά.Τσουγκριάς - Σκιάθος

Τσουγκριάς

Νότια από το λιμάνι της Σκιάθου βρίσκεται το νησάκι Τσουγκριάς. Θα πάτε με πλοιάρια και θα βρείτε ωραίες παραλίες περιμετρικά του νησιού.

Το νησάκι είναι καταπράσινο και καλός προορισμός για ημερήσια εκδρομή. Μπορείτε να επισκεφτείτε και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Φλώρου.


επιστροφή στην κορυφή